Ursul Rocky, starul grădinii zoo din Timişoara, este obsedat sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursul Rocky este imaginea Grădinii Zoologice din Timişoara
Ursul Rocky este imaginea Grădinii Zoologice din Timişoara

Ursul Brun Carpatin de la Grădina Zoologică din Timişoara a fost izolat într-o cuşcă din cauza apetitului său sexual exacerbat. Veterinarii şi zootehniştii îi pregătesc o operaţie de vasectomie.

Veterinarii şi zootehniştii primăriei vor să taie elanul ursului brun şi se gândesc să aplice cea mai bună variantă de sterilizare. Deocamdată, Rocky a fost izolat de cele două ursoace şi este scos la aer alternativ, fără să se întâlnească cu femelele. Îngrijitorii spun că Rocky este prea activ din punct de vedere sexual şi este dornic să cucerească ursoaicele. Din păcate, în această situaţie, există pericolul ca femele să îşi ucidă puii, pentru a se dedica ursului.

În această perioadă urşii doresc să procreeze, fac avansuri, iar femelele reacţionează agresiv. Ele ar putea chiar să îşi omoare puii, care sunt acum dependenţi de mamele lor. Este exact ca la lei. De asta îi scoatem alternativ în spaţiu deschis. Rocky are un apetit sexual mai mare. Nu vrem să-l castrăm pe Rocky, dar ne gândim foarte mult şi probabil că i se va face o vasectomie, ceea ce tot un fel de sterilizare este”, a declarat Adrian Bere, reprezentatul Grădinii Zoologice din Timişoara.

În grădina zoo de la Timişoara mai există două ursoaice mature şi trei pui, rezultatul activităţii sexuale a lui Rocky. El este un adevărat star al grădinii zoologice. Ursul brun are opt ani şi a fost adus înainte de redeschiderea grădinii de la Pădurea Verde. Ursul este imaginea grădinii, fiind prezent în logo şi pe materialele publicitare.





Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite