Timişoara: Următoarea ţintă pentru „Poli”: Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Următoarea ţintă pentru „Poli”: Stuttgart
Timişoara: Următoarea ţintă pentru „Poli”: Stuttgart

Jucătorii timişoreni au uitat deja victoria cu Rapid şi se concentrează acum pe adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Dan Alexa şi Artiom Karamyan, cei doi căpitani ai lui „Poli”, cer concentrare din partea echipei.

Artiom Karamyan a evoluat împotriva celor de la Stuttgart pe vremea când juca la Rapid, în sezonul 2006/07. „Când am jucat cu Rapidul împotriva lor era cu totul altă echipă, acum sunt 80-90% alţi jucători. Oricum, atunci noi eram calificaţi mai departe, am jucat relaxaţi şi ne-au învins 2-1. Acum e altceva, trebuie să ne calificăm în Liga Campionilor şi trebuie să muncim până în ultimul minut”, a spus armeanul.

Reprofilat fundaş stânga în acest sezon, după ce a jucat mult timp ca mijlocaş, Artiom are încredere în colegii din atac pentru meciul cu Stuttgart. „Mă bucur că a dat fratele gol cu Rapid, dar eu sunt fundaş acum, nu mă mai gândesc la asta. Pentru mine important e să stăm bine în spate, să nu primim gol. În faţă avem jucători foarte buni, Parks, Bucur, Bourceanu, Arman, Alexa, ei trebuie să facă ce trebuie. Toţi jucătorii trebuie să fie motivaţi 100%, doar aşa putem să învingem. Important este să dăm gol şi să nu primim, să fie ziua noastră”, a declarat Artiom Karamyan.

Analiza adversarului

Timişorenii au arătat că deja cunosc în amănunt adversarul din meciul de marţi. „Am vorbit cu câţiva prienteni din Armenia, mi-au spus totul despre ei. Au adus un atacant rus foarte bun, Pogrebniak, dar nu ştiu în ce formă e, a revenit la ei Hleb, cred că e cel mai bun jucător din echipă. Însă aproape toţi jucătorii sunt valoroşi. E important să nu primim gol aici, chiar şi 0-0 e bine”, a spus Artiom, care speră că fanii timişoreni vor umple stadionul şi vor încuraja echipa pe tot parcursul meciului.

Căpitanul Dan Alexa a dovedit că şi el ştie câte ceva despre „inamicul” din următorul meci şi face o comparaţie cu un adversar eliminat deja. „Şahtiorul, la o primă impresia, au jucători, cel puţin de la mijloc în sus, de calitate excepţională, însă forţa Stuttgart-ului este chiar echipă. O echipă puternică, bine pregătită, cu atacanţi care pot să facă diferenţa. L-au luat şi pe Hleb, care a jucat la Arsenal, Barcelona, nu cred că are nevoie de nicio prezentare”, a declarat Alexa.
Mijlocaşul bănăţean ştie care este cheia succesului pentru echipa sa. „Avem şansa noastră, întâlnim o echipă foarte bună, o echipă respectată în Germania şi cu siguranţă va fi un meci foarte dificil. Cu multă inimă, dăruire, voinţă şi o conccentrare maximă, putem avea câştig de cauză”, a spus Dan Alexa.

Acesta este prieten cu Cirpian Marica, atacantul lui Stuttgart, din vremea când ambii jucători evoluau la Dinamo. „Am vorbt cu Marica acum câteva zile, dar nu despre meci, doar lucruri personale, pentru că nu mai vorbisem de mult cu el”, a mărturisit Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite