Urmașii industriașului Max Ausnit vor deschide, lângă Lugoj, primul “Parndorf” din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parndorf de lângă Viena a devenit o destinație turistică pentru amatorii de shopping
Parndorf de lângă Viena a devenit o destinație turistică pentru amatorii de shopping

Steven Ausnit negociază cu cei de la McArthur Glen Group, lideri în domeniul “outlet design”, care sunt și deținătorii cunoscutului outlet de la Parndorf, de lângă Viena

Familia marelui industriaș din perioada interbelică, Max Ausnit, s-a întors în România pentru a deschide primele afaceri de după 1938, an în care au fost nevoiți să plece în America.

Acesta are un plan de afaceri în valoare de 15 milioane de euro, lângă Lugoj, mai exact pe șoseaua de centură, unde a achizițonat 12,5 hectare de pământ. Pentru a demarat deja cu construirea unui complex destinat șoferilor aflați în tranzit în zona Lugoj, cu parcare, spațiu de odihnă și recreere, restaurant, stații de carburanți, vulcanizare, spălătorie etc.



GALERIE FOTO

Proiectul urmează să se finalizeze cu ridicarea unui centru comercial. Este vorba de un outlet pentru haine, aidoma celui de la Parndorf, de lângă Viena.
Suntem în negocieri cu firma din Anglia, care are cele mai mari design outleturi din Europa, printre care și Parndorful. Vor să deschidă aici un centru regional, care să se adreseze celor din România, Serbia, Ungaria, Ucraina. Pentru a începe trebuie să fie gata autostrada”, a spus Steven Ausnit.

Haine de calitate la prețuri reduse

Centrul comercial Parndorf se află la 50 de kilometri de Viena. Aici sunt 170 de magazine ale celor mai importante marilor branduri din lume, care își aduc aici produsele din sezoanele trecute, rămase nevândute. Reducerile la aceste mărfuri sunt semnificative ajungând până la 70%. Iar reducerile de la Parndorf sunt reduceri, nu glumele practicate în mallurile de la noi.

Parndorf Design Outlet face parte din McArthur Glen Group, lider în domeni cu magazine deschise în Marea Britanie, Austria, Benelux, Germania, Italia, Franța și Grecia.

Familia Ausnit la Lugoj
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite