Doi bărbaţi daţi în urmărire au fost prinşi de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişitii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbaţi care se sustrăgeau de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea unor infracţiuni.

Lucian G., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat ieri seară, în timp ce călătorea cu trenul, de poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moraviţa. Oamenii legii au constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, poliţiştii au depistat un alt bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Constantin F., în vârstă de 46 ani, din judeţul Mehedinţi, are de executat o pedeapsă de un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.Faţă de cei doi bărbaţi poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predaţi unei echipe operative din cadrul IPJ Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite