Urmărit naţional extrem de periculos prins de mascaţii Poliţiei Timiş. Bărbatul era condamnat în lipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascaţii Poliţiei Timiş au prins un urmărit naţional periculos care se ascundea de mai multă vreme de mâna legii. Fost puşcăriaş, bărbatul fusese eliberat din penitenciar, dar la scurtă vreme a recidivat.

Înainte să fie închis în penitenciar, bărbatul ajunsese să trăiască din comiterea unor fapte de înaltă violenţă. A stat mai mulţi ani în închisoare, după care a ajuns din nou în libertate. Nu a reuşit să stea prea multă vreme departe de probleme, la doar câteva zile distanţă de eliberare, bărbatul ajungând să încalce o serie de reguli de circulaţie. A reuşit să scape, dar a fost condamnat de justiţie în lipsă.

Ştiind că poliţia este pe urmele lui, urmăritul naţional a reuşit să se ascundă multă vreme. Planul aparent perfect a funcţionat până când a fost oprit la un control de rutieră de un echipaj al poliţiei în comuna Pişchia. "S-a reuşit identificarea, prinderea şi conducerea la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş a celui în cauză în vederea executării pedepsei", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al instituţiei.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite