Una dintre victimele exploziei de la Oţelu Roşu a murit la Spitalul Judeţean din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internat în comă, bărbatul de 40 de ani era angajat al service-ului auto unde a avut loc explozia. Medicii erau rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire ale victimei deflagraţiei. Bilanțul tragediei crește la doi morți.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara au constatat în această dimineaţă decesul pacientului adus în comă de la Oţelu-Roşu.

„Bărbatul avea 40 de ani. Starea lui era gravă. Era în comă încă de când a fost adus. Cu toate eforturile depuse de medici, pacientul nu a supravieţuit", a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al SCJUT. Bărbatul se afla în faţa service-ului în momentul în care a avut loc deflagraţia. Medicii au fost rezervaţi asupra şanselor sale de supravieţuire încă de când a fost adus la spital.

În ce priveşte starea celui de al doilea pacient internat la Timişoara, starea lui de sănătate este mai bună. „Starea lui s-a ameliorat, iar leziunile de arsură au început să se vindece", a adăugat Liana Dacilescu. Băiatul de 22 de ani a fost internat în stare gravă, cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, la Casa Austria din Timişoara

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite