Un tunisian şi un palestinian au fost reţinuţi după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi au trecut ilegal frontiera pentru că nu posedau viză. Ei s-au ales cu dosare penale şi urmează să fie repatriaţi. Oamenii legii spun că tot mai mulţi cetăţeni străini încearcă să pătrundă în ţara noastră pentru a ajunge ulterior în Europa de Vest.

Cei doi au fost reţinuţi după ce poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat, în zona de competenţă, în apropierea localităţii Checea, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Agenţii i-au legitimat pe cei doi bărbaţi, care nu vorbeau limba română, şi i-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia în vederea clarificării situaţiei.

În urma verificărilor şi din declaraţiile celor în cauză s-a stabilit că se numesc Bechir C., în vârstă de 32 ani, de cetăţenie tunisiană şi Moayed M., în vârstă de 21 ani, de cetăţenie palestiniană. Cei doi au declarat că s-au cunoscut în Macedonia şi au hotărât să ajungă împreună în România şi deoarece nu posedau viză au trecut ilegal frontiera, pe jos, pe câmp, evitând astfel controlul specific.Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat a României.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite