Un timişorean a găsit o armă ascunsă într-un sac, în podul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişoreni au deschis o anchetă pentru a afla de unde provite o armă găsită de un timişorean în podul imobilului în care locuieşte. Bărbatul a descoperit sacul în care era ascunsă arma în timp repara acoperişul.

Imobilul, situat pe strada Gheorghe Pop de Băseşti, a fost cumpărat recent de o timişoreancă, pentru fiul ei. Zilele trecute, acesta a început nişte lucrări de renovare a acoperişului iar la un moment dat, sub o ţiglă, pe zidul de susţinere a clădirii, a descoperit un sac în care se afla o armă veche. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a ridicat arma, în vederea expertizării.

„Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care arma a ajuns în acel imobil, cercetările continuându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor săvârşită de persoane necunoscute", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţuluit Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite