Un timişean care a provocat o tamponare nu a vrut să plătească pagubele şi a aruncat cu toporul după celălalt şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal în localitatea timişeană Uivar, din cauza unei tamponări. Şoferul nevinovat s-a dus la celălalt conducător auto, să-i ceară bani pentru reparaţii. L-a ameninţat că îi va sparge maşina. Drept urmare, celălalt individ a aruncat cu toporul după el.

Tot conflictul dintre cei doi indivizi a pornit de la un banal accident, în urma căruia nu a fost nimeni rănit. Cei doi şoferi s-au pus de comun acord să se întâlnească ulterior, iar cel vinovat de producerea tamponării să plătească costul reparaţiilor. De la zis până la făcut este însă cale lungă. Şoferul păgubit a dat buzna peste cel vinovat, ameninţându-l că îi sparge maşina dacă nu îi dă banii.

La rândul lui, conducătorul care a produs accidentul, s-a enervat şi mai tare, a pus mâna pe un topor şi l-a aruncat înspre celălalt individ, fără să-l nimerească însă. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, unde au calmat spiritele încinse la maximum şi i-au făcut dosar penal individului care a aruncat cu toporul, pentru pentru portul, fără drept, în locuri în care s-a putea primejdui viaţa sau ordinea şi liniştea publică, a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Timişoara a devenit ŢIGANIşoara. Românii sunt tocaţi!

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite