Târg de produse tradiţionale şi ecologice la Timişoara. Vedetele expoziţiei: prunele şi strugurii muraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul are loc până pe 23 octombrie
Târgul are loc până pe 23 octombrie

Timişorenii sunt interesaţi de produsele pe care le mănâncă. Dovadă stă un târg care are loc în acest weekend la Timişoara. Vedetele expoziţiei cu vânzare sunt produsele tradiţionale şi ecologice.

La târg se găsesc peste 70 de produse alimentare cu specific maramureşean, de la cinci producători care prezintă garanţiile unor produse ecologice, fără coloranţi, conservanţi sau aditivi alimentari artificiali, folosiţi îndeobşte în industria alimentară actuală.

Printre produsele prezente la târg, timişorenii vor putea achiziţiona direct de la producători delicatese din carne, inclusiv cârnaţi în untură la borcan, jumări sau mezeluri tradiţionale), prăjituri de casă cu brânză, măr, nuci sau mac, dulceţuri de afine, coacăze, nuci verzi sau delicatese precum dulceţurile de piper alb, ceapa roşie, usturoi sau ardei iute, siropuri naturale de afine, muguri de brad, mentă sălbatică, soc, mure, trandafiri, dar şi sosuri ardeleneşti dulci sau picante, zacuscă, pâine tradiţională de făină de grâu sau de mălai şi cozonaci cu diferite umpluturi. O prezenţă specială vor fi prunele şi strugurii muraţi.

Târgul are loc până pe 23 octombire la hipermarketul real,- Timişoara Sud.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite