Un şofer beat şi fără permis de conducere a ucis un om şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din Fibiş, a fost reţinut de poliţişti, după ce s-a urcat băut la volan în noaptea de miercuri spre joi a condus, s-a urcat la volanul unui automobil neînmatriculat şi l-a ucis pe pasagerul pe care îl transporta.

Petru Radu,  de 23 de ani, din Fibiş, este cercetat de poliţiştii timişeni, pentru că s-a urcat la volan şi a ucis un om. El a condus un automobil Fiat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un pom aflat la marginea şoselei.

Când s-a dezmeticit, şoferul a fugit de la locul accidentului, iar poliţiştii spun că acesta a intrat în panică deoarece nu avea permis de conducere. Pasagerul din maşină, Ion Tudose, de 42 de ani, a decedat în urma coliziunii. Tânărul fugar a fost reţinut după două ore de la accident.

Şoferul a fost reţinut, iar poliţiştii au descoperit că avea o alcoolemie de 0,53 la mie. Automobilul pe care îl conducea nu era înmatriculat. El este audiat în acest moment de poliţişti, care urmează să îl ducă la arestare la Judecătoria Lugoj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite