Un tânăr de 19 ani a murit strivit între fiarele maşinii care s-a încolăcit în jurul unui copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, şofer de doar şase luni, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident. Tânărul gonea cu 120 de kilometri pe oră, iar maşina acestuia s-a strivit de un copac de pe marginea şoselei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL TRAGEDIEI

Băiatul şi-a pierdut viaţa după ce maşina s-a ciocnit de un copac. Băiatul mai avea doar câţiva kilometri până să ajungă acasă.

Înainte de podul care desparte Timişoara de Săcălaz, băiatul a intrat într-o depăşire cu autoturismul. A apăsat puternic pe acceleraţie până când indicatorul a ajuns să arate că Skoda-ul avea 120 de kilometri pe oră.

image

După depăşire, tânărul a încercat să intre pe banda lui, dar nu a mai reuşit. Şoseaua era îngheţată, iar maşina s-a pierdut aderenţa.

Maşina a intrat direct într-un copac, impactul fiind fatal. Întreaga maşina s-a transformat într-un "evantai".

image

Trupul şoferului în vârstă de 19 ani a fost prins printre fiarele contorsionate. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îl salveze pe tânărul timişorean, dar nu au mai reuşit. Era prea târziu.

image

Nu mai puţin de cinci echipaje ale Poliţiei Rutiere Timiş au sosit la locul accidentului pentru a dirija traficul. Poliţiştii spun că de vină pentru accident este chiar victima, teribilismul băiatului dovedindu-se fatal. În plus, victima avea permis de conducere de doar şase luni.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite