Un tâlhar cu 20 de dosare penale a fost prins cu mascaţii din trupele speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Lupu, de 24 de ani, din Sânmihaiu Român, a fost ridicat cu „mascaţii” din trupele speciale ale Poliţiei Timiş aseară de acasă. Tânăr a fost reţinut de poliţişti în urma emiterii pe numele său a unui mandat de executare de un an şi şapte luni de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Sânmihaiu Român, împreună cu cei de la Serviciul de Intervenţie Rapidă au reuşit depistarea şi reţinerea unui tânăr pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cursul anului 2008, lui Daniel Lupu, de 24 ani, domiciliat în localitatea Sânmihaiu Român, s-a ales dosar penal la regimul circulaţiei rutiere pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

După judecarea cauzei, în luna noiembrie 2009, instanţa a emis pe numele acestuia, în lipsă, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 1 an şi 7 luni.
„Marţi seara, pe raza localităţii Sânmihaiu Român, în urma unei acţiuni, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l reţină. Acesta a fost depus în arestul Poliţiei Timiş”, a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Poliţiştii spun că la acest moment tânărul are 20 de dosare penale pe numele său, în special pentru furturi şi tâlhării, însă niciunul dintre ele nu a fost finalizat.

La 19 ani, Lupu Daniel, împreună cu un alt tânăr, au spart mai multe  locuinţe din Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German. Hoţii au fost interesaţi de bani, dar şi de o butelie, o maşină de tuns şi una de bărbierit. Paguba totală pe care au reusit să o facă a fost 80 de milioane de lei vechi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite