Un şofer băut a intrat cu maşina într-un tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer riscă să ajungă după gratii după ce, băut fiind, s-a urcat la volan şi a intrat în coliziune cu un tramvai. Accidentul a avut loc în apropierea Gării de Nord din Timişoara.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Silviu Cimpoieş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

„În 21 octombrie 2009, în jurul orei 06.20, inculpatul a condus un autoturism marca Dacia pe str. Gării din Timişoara, iar în momentul în care a ajuns în apropierea unei societăţi comerciale a intrat în coliziune cu un tramvai", a declarat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După producerea accidentului, echipajul de poliţie sosit la faţa locului l-a pus pe şofer să sufle în etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a rezultat că inculpatul avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l alcool pur la ora 07.10, respectiv 1,00 g/l la ora 08.10. Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite