UPDATE Milionarul Jabri Tabrizi a depus mărturie în dosarul mafiei imobiliare. Judecătoarea a fost impresionată: "Ne-aţi fascinat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărturia lui Jabri Tabrizi (stanga) este esentiala pentru soarta lui Ionelas Carpaci (dreapta)
Mărturia lui Jabri Tabrizi (stanga) este esentiala pentru soarta lui Ionelas Carpaci (dreapta)

Curtea de Apel Timișoara a programat astăzi un nou termen din dosarul terenurilor luate cu acte false. Judecătorul i-a citat pentru astăzi pe primii 10 martori din dosar. 

UPDATE Procesul mafiei imobiliare din Timişoara a continuat astăzi cu audierea primilor martori. Prima care a fost audiată a fost „regina cerealelor”, Mioara Simcelescu. Aceasta a povestit cum au mers la ea patru persoane de etnie rromă, printre care crede că era şi Ionelaş, pentru a-i oferi terenul de pe Romulus, luat cu acte false.
După mărturia Mioarei Simcelescu a urmat omul de afaceri Jabri Tabrizi, cel care a descoperit falsurile mafiei imobiliare. Acesta a povestit cum „săgeţile” lui Ionelaş i-au oferit terenul, cum a depistat falsurile, cum a fost la procurori pentru a organiza flagrant şi a fost refuzat. În final, Jabri Tabrizi a povestit cum a organizat propriul flagrant şi le-a servit procurorilor desluşirea cazului. Judecătoarea care l-a audiat pe Jabri a fost de-a dreptul impresionată de mărturia sirianului. „Ne-aţi fascinat!”, a exclamat judecătoarea la finalizarea mărturiei.  

Procesul mafiei imobiliare în care sunt judecate 10 persoane printre care baștanul Ionelaș Cârpaci, „creierul” afacerii, Francisc Kelemen, notarul Teodora Noțingher și patru funcționari publici, face pași mici, dar siguri. La termenul precedent, care a avut loc la începutul acestei luni, judecătorul a terminat de audiat inculpații. De asemenea, la același termen, judecătorul de caz a decis eliberarea din arest a lui Barabas Pal. Pentru termenul de azi este programată audierea primilor 10 martori din dosar. Doi dintre martorii citați astăzi sunt milionarul Jabri Tabrizi și patronul de la ștrandul Termal, Alhajjar Husam. Printre martori mai sunt și alți „grei” ai Timișoarei, printre care Nicușor Miuț, Gheorghe Ciuhandu, Ana Claici și alții. 

Urmărește timisoara.adevarul.ro pentru a vedea declarațiile martorilor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite