Un nou termen în procesul mafiei imobiliare. Spectacolul abia începe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv
Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen şi Barabas Pal vor fi judecaţi în stare de arest preventiv

Astăzi este un nou termen în procesul mafiei imobiliare, iar „lotul Ionelaş” vine din nou în faţa judecătorului Florin Popescu. Dacă la înfăţişările de până acum s-au depus cereri de amânare, solicitări de recuzare sau de strămutare şi avocaţii s-au tatonat, de la un termen la altul procesul devine tot mai interesant, iar miza este enromă. 

Unul din cele mai complexe dosare aflate pe rolul Curţii de Apel Timişoara este judecat astăzi. Procesul mafiei imobiliare strânge, pe holurile Tribunalului, din nou armatele de avocaţi plătite cu bani grei de inculpaţii trimişi în judecată. Surse judiciare au spus că miza este atât de mare în acest proces încât una dintre persoanele judecate a pus pe masa avocaţilor un onorariu de 200.000 de euro pentru a obţine o achitare. În caz contrar, consecinţele pe termen lung sunt tragice pentru persoana respectivă. Ţinând cont însă că dosarul judecat azi nu este singurul în care inculpatul este implicat, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Cert este însă că avocaţii tuturor părţilor caută soluţii şi se vor lega de orice amănunt pentru a-şi apăra clienţii. 

Se respectă tradiţia?

La termenele din proces de până acum, susţinătorii lui Ionelaş au fost nelipsiţi şi au aşteptat pe holuri să îl aducă pe baştan, să îl vadă şi să ştie că îi sunt alături în momente grele. Unii dintre rromii care au venit data trecută să-l susţină pe Ionelaş a spus chiar că a venit special din Germania. Cel mai probabil, ţiganii nu vor putea rămâne indiferenţi nici astăzi. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite