Un nou termen în dosarul mafiei imobiliare. Vezi aici cum decurge procesul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inculpaţii judecaţi pentru terenurile luate cu acte false se prezintă azi din nou în faţa judecătorului Florin Popescu, de la Curtea de Apel Timişoara. Teoretic, astăzi ar trebui să fie audiaţi inculpaţii, dar decizia finală îi aparţine judecătorului.

Ionelaş Cârpaci (considerat capul reţelei), Francisc Kelemen („creierul” operaţiunilor cu acte false), Barabas Pal (folosit ca intermediar) sunt prezentaţi astăzi în faţa instanţei în stare de arest. În acelaşi timp, sunt judecaţi în stare de libertate: Teodora Noţingher (notar), Petre Turpan şi Remus Crudu (angajaţi la Cadastru), Cristina Vasilescu şi Costeş Măndoiu (angajaţi ai Primăriei Timişoara), Sorin Johann Todor (intermediar) şi Manuel Comşa (consilier juridic).

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti

Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


La termenele precedente din proces Francisc Kelemen şi-a recunoscut faptele de care este acuzat pentru a beneficia de p reducere a pedepsei, dar s-a discutat şi despre cererile de schimbare a judecătorului Florin Popescu şi excepţiile prin care avocaţii cereau retrimiterea dosarului la Parchetul Curţii de Apel pentru cercetări. Toate cererile au fost respinse, iar avocaţii se aşteptau ca audierile inculpaţilor să fie făcute încă de luna trecută. Judecătorul nu făcut însă acest pas, astfel că  audierea celor 10 inculpaţi este tot mai aproape.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite