UPDATE Un nou termen în dosarul mafiei imobiliare. Urmărește procesul pas cu pas!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ionelas Cârpaci
Timişoara: Ionelas Cârpaci

Magistrații Curții de Apel Timișoara au programat astăzi un nou termen în procesul terenurilor luate cu acte false de la Primăria Timișoara. Cu fiecare termen care trece, procesul devine tot mai interesant. 

UPDATE: Procesul mafiei imobiliare a fost amânat din nou fără ca cercetarea judecătorească să avanseze. Judecătorul a stabilit un nou termen pentru că avocatul lui Francisc Kelemen nu a putut ajunge la procesul de astăzi, iar avocatul din oficiu a fost indisponibil. Judecătorul l-a menţinut în continuare în arest pe Barabas Pal, boschetatul folosit ca "pion" de mafia imobiliară.

La ultimul termen din proces, care a avut loc în urmă cu o lună, judecătorul l-a audiat pe Barabas Pal, boschetarul maghiar folosit ca pion de Ionelaș Cârpaci și Francisc Kelemen. Barabas Pal a povestit cum a venit la Timișoara și a semnat documentele despre care credea că sunt în regulă, mai ales că tranzacția în care a fost parte s-a făcut în biroul unui notar. 

Declarații spectaculoase

Cu ocazia procesului de astăzi, este de așteptat să fie audiați și alți inculpați din dosar. Cele mai interesante declarații par a fi cele ale notarului Teodora Noțingher, care trebuie să dea o serie de explicații în fața judecătorului. De asemenea, se anunță o declarație interesantă a lui Sorin Johann Todor. În faza de urmărire penală, acesta a pus tunurile pe notarul Safta Criste, susținând că este o victimă a notarului și a lui Ionelaș Cârpaci, el fiind om de bună credință care a vrut să ajute la traducerea unei discuții.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite