Un martor-cheie din procesul ucigaşului cu Ferrari va fi reaudiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa lui Adrian Cocoană este departe de a fi dată
Sentinţa lui Adrian Cocoană este departe de a fi dată

Procesul în care este judecat Adrian Cocoană a avut astăzi un nou termen la Craiova. Astăzi ar fi trebuit să înceapă judecata pe fond, dar avocaţii lui Cocoană au cerut o nouă amânare pentru audierea unui martor.

Judecata ucigaşului cu Ferrari bate pasul pe loc. Astăzi a fost un nou termen în care avocaţii lui Cocoană au cerut o nouă expertiză tehnică a maşinii, transmisă video de la Timişoara la Craiova.

Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

Judecătorul cazului a respins însă cererea. Apărătorii ucigaşului cu Ferrari au reuşit însă să obţină o amânare prin cererea de reaudiere a unui martor cheie. „Una dintre tinerele care se afla în taxi în momentul accidentului a spus că Adrian Cocoană a depăşit pe linia continuă şi a lovit taxiul. La o nouă audiere, care a avut loc la Timişoara, fata şi-a menţinut declaraţia”, a spus mama tânărului ucis de Ferrari, Aurelia Grămescu.

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" | 
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse | 
Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui | 
Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât


Aceasta a mai povestit că avocaţii lui Cocoană au cerut reaudierea tinerei în prezenţa avocaţilor. „A fost formată la Timişoara o comisie care a audiat-o pe fată. Nu ştiu din ce motive la audieri nu au participat avocaţii niciuneia din părţi. Cred că în mod corect, judecătorul a stabilit reaudierea martorului în prezenţa părţilor”, a spus mama lui Lucian Reja, tânărul ucis. Femeia a spus că dacă audierea martorei va avea loc până în 18 februarie, când este următorul termen, ar putea începe judecarea pe fond a procesului.

Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”
| 
Timişoara: Lacrimi şi durere la mormântul tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari
| 
Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)
| 
Timişoara: EXCLUSIV Tatăl ucigaşului cu Ferrari a oferit 15.000 de euro mamei victimei





Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite