Un consilier local din Deta a fost reţinut pentru contrabandă de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au organizat o acţiune în forţă pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de ţigări. Potrivit agenda.ro, printre contrabandişti a fost reţinut şi un consilier local din Deta, considerat şeful reţelei care se ocupa cu contrabandă de ţigări.

Zeci de poliţişti de frontieră, luptători de la trupele speciale, lucrători SRI şi procurori DIICOT au participat la acţiunea de pe graniţa cu Serbia care a vizat reţeaua de traficanţi. Potrivit sursei citate contrabandiştii erau foarte bine organizaţi, având oameni care treceau baxurile cu ţigări din Serbia în România. De pe fâşie, ţigările erau cărate cu o căruţă spre un depozit mai mare de unde ţigările erau distribuite spre alte depozite din Timiş.

În urma acţiunii, în care oamenii legii au stat la pândă bine camuflaţi, reţeaua a fost anihilată, fiind reţinuţi patru căruţaşi, două persoane din Lugoj şi şeful reţelei, consilierul local din Deta, Zoran Vertopan. Cele şapte persoane reţinute vor fi prezentate judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite