(UPDATE) Un călător i-a scos dinţii unui şofer RATT în troleibuzul 15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul agresat în timp ce conducea troleibuzul a primit 15 zile de îngrijiri medicale. Radu Vasile, de 43 de ani, a fost bătut când se afla la volan, incidentul fiind filmat de camerele de supraveghere din autovehicul.

Mai citiţi şi:

Violenţă în mijloacele de transport în comun din Braşov (VIDEO)

Un şofer al Regiei Autonome de Transport Timişoara a primit un pumn ieri, în timp ce conducea troleibuzul 15. Incidentul a avut loc în staţia de la Poşta Mare, iar bătaia a fost surprinsă de mai mulţi călători. Agresorul a reuşit să fugă, imediat după ce l-a pocnit în faţă de şofer fără niciun avertisment.

„Nici măcar nu am vorbit cu el. El era aproape de mine mine şi în timp ce eu vorbeam la staţie, mi-a dat un pumn. Mi-a dat sângele şi mi-a rupt doi dinţi", a spus Radu Vasile. Acesta a condus troleibuzul plin de sânge până la intersecţia străzilor Lidia cu Calea Martirilor. Acolo a simţit că leşină şi a sunat la 112, apoi a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Şoferul RATT a fost astăzi la Institutul de Medicină Legală Timişoara, de unde şi-a scos un certificat medico-legal. „Am primit 15 zile de îngrijiri medicale. Sper ca poliţia să îl prindă pentru că nu este normal să iau bătaie la locul de muncă", a spus şoferul, care astăzi a depus plângere penală la Secţia 1 Poliţie.

Bătaie filmată
Agresiunea a fost filmată de camera de supraveghere, iar în baza imaginilor poliţiştii încearcă acum să dea de urma tânărului agresor. „Cercetările sunt în derulare", a spus Marinela Apostolache, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş. „Nu au mai fost situaţii în care şoferii să fie agresaţi, însă au schimburi de replici în fiecare zi cu călătorii, pentru că şoferii stau la capăt de linie deoarece trebuie să respecte timpii de plecare", a spus Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al RATT.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite