Un cablu ars a stricat mâncare de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură noapte, restaurantul a fost păgubit cu 10.000 de euro, iar Enel dă vina pe stat.

O anexă a unei tipografii din vecinătatea restaurantului „Casa Antinori” a fost cuprinsă de flăcări, iar un echipaj Enel a decuplat siguranţele de la panoul general din zonă, însă din greşeală a decuplat şi restaurantul.

„Clienţii s-au speriat şi au început pe rând să plece. S-au gândit că nu ne-am plătit curentul, mai ales că toate celelalte clădiri din zonă aveau lumină. Am sunat într-una la deranjamente să anunţăm problema, dar răspunsul a fost că în scurt timp problema o să fie remediată”, a spus Corina Pogan, managerul restaurantului.

Peştele exotic a ajuns la gunoi


Când s-au întors ieri la lucru, angajaţii au constatat că problema nu se rezolvase, iar toate alimentele ţinute în frigidere s-au stricat. Angajaţii au aruncat la coş zeci de kilograme de carne de vită importată din Italia şi alte zeci de kilograme de peşte exotic. Căderea de tensiune a dus şi la stricarea a două dintre frigiderele industriale din restaurant.„Doar peştele aruncat valorează 10.000 de euro. O să acţionăm Enel în instanţă pentru despăgubirea bunurilor stricate, dar vom cere şi daune de imagine. E revoltător cum îşi pot bate joc cei de la Enel de client”, a adăugat managerul restaurantului.  Reprezentanţii Enel dau vina pe stat.

„Vina nu este nicidecum a Enel, ci este împărţită între restaurant şi stat. Cablul ars în urma incendiului era pe domeniu public. Era responsabilitatea restaurantului să remedieze problema. Reprezentanţii «Casei Antinori» nu au niciun temei legal să ne dea în judecată”, a declarat Florentina Bujor, ofiţer de presă al Enel.

Al doilea incident într-un an


Nu este pentru prima oară când restaurantul are probleme din partea Enel. În urmă cu câteva luni, aceiaşi angajaţi, care lucrau în zonă, au rupt un cablu principal prin care era furnizat curentul. Şi atunci reprezentanţii Enel şi-au cerut scuze, menţionând că nu aveau planurile zonei, însă nu au fost acţionaţi în instanţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite