Un bolnav de SIDA acuzat că a violat o fată de 15 ani a fost arestat la cererea Poliţiei Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 27 de ani, din Nădrag, a fost reclamat astăzi de tânără că a violat-o. Bărbatul figurează în evidenţele medicilor ca infestat cu virusul HIV/SIDA, iar poliţiştii spun că şi soţia sa a fost diagnosticată cu aceeaşi boală.

Şoc în localitatea timişeană Nădrag. O adolescentă de 15 ani şi jumătate a reclamat la postul de poliţie că a fost violată de un bărbat de 27 de ani, din localitate, bolnav de SIDA.

Acesta ar fi urmărit-o şi ar fi agresat-o sexual joi seara, iar tânăra şi-a făcut curaj şi a mers la poliţie după ce a discutat cu părinţii.

Tânăra a fost internată la Spitalul Municipal Lugoj şi urmează ca poliţiştii să stabilească dacă aceasta a fost infestată cu virusul imuno-deficitar, însă rezultatele vor fi concludente după aproximativ şase luni.

Poliţiştii timişeni l-au prins imediat pe bărbatul acuzat de viol, acesta fiind arestat pentru act sexual cu un minor.  „Tânărul a fost prezentat în această după-amiază la Judecătoria Lugoj, care a eliberat un mandat de arestare pe numele său", a declarat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

UPDATE: ORA 20.30: Tânărul a ajuns în arest

Bărbatul a fost depus de poliţişti în Arestul Poliţiei Timiş, într-o încăpere separată, tocmai pentru că este bolnav de SIDA. El a negat că ar fi violat-o pe fată, dar recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. "Nu a fost viol. Ea a întreţinut relaţii sexuale cu mine de bunăvoie. Ea ştia că eu sunt bolnav, dar a acceptat să facem sex. Am şi plătit-o pentru sex", a declarat tânărul arestat.



Tânărul bolnav de SIDA a fost arestat
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite