UPDATE + FOTOGALERIE Un bărbat s-a înecat la Şag "la cascadă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a intrat în râul Timiş să se scalde, iar apoi a cerut ajutorul celor de pe mal, înainte să dispară să dispară sub ape. Scafandrii au căutat ore în şir trupul neînsufleţit, în timp ce oamenii se scăldau.

Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la Şag pentru a căuta un tânăr care s-ar fi înecat în apele râului Timiş.

Intervenţia lor a fost solicitată de mai multe persoane aflate pe malul râului, care l-au zărit pe bărbat şi i-au auzit strigătele disperate de ajutor.

Plutonierul adjutant de la ISU Banat, Iulian Balica, a spus că o prietenă a tânărului de 26 de ani a sunat la 112 ca să ceară ajutor. "Se pare că tânărul a alunecat în apă într-o zonă a râului unde sunt curenţi puternici. Scafandrii încă mai caută trupul luat de ape", a spus Balica
În zona respectivă, în fiecare an îşi pierde cel puţin o persoană viaţa. Sute de timişoreni aleg să meargă la iarbă verde pe malul Timişului, la Şag, în fiecare weekend, ca să profite şi de posibilitatea de a face o baie în râu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite