Un bărbat fără permis a fost prins „mut” de beat la volan,de două ori în câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Timişoara l-au trimis în judecată pe un bărbat prins la volan cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală admisă, 0,88 g/l. La doar câteva zile, acelaşi individ a fost prins beat la volan.

Ioan Cuth a reuşit „performanţa” de a conduce beat şi fără permis de două ori în câteva zile. De fiecare dată a fost prins, iar acum este judecată şi riscă închisoarea. Mai întâi, Cuth a fost prin în Lugoj, în noaptea dintre 3 şi 4 septembrie 2011. „În urma recoltării analizelor de laborator, s-a stabilit că inculpatul prezenta alcoolemia de 2,55 ‰ la prima probă respectiv 2,35 g/l alcool pur în sânge la cea de a doua probă de recoltare”, arată procurorii în rechizitoriu. Practic, Ioan Cuth avea o alcoolemie mai mare de patru ori decât limita legală admisă.

La nici două săptămâni de la data la care fusese prins beat în Lugoj, Ioan Toth a fost din nou depistat conducând beat şi fără permis, de această dată pe raza localităţii Pietroasa Mare. „În urma analizelor de laborator s-a stabilit că prezenta o alcoolemie de 1,60  ‰ la prima probă, respectiv 1,40 ‰  alcool pur în sânge la cea de a doua probă de recoltare”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

După o anchetă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, Ioan Toth a fost trimis în judecată, fiind acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite