Un bărbat a snopit în bătaie doi indivizi care s-au legat de surorile sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat riscă să petreacă ani buni după gratii după ce s-a bătut cu alţi doi indivizi care s-au legat de surorile sale. Nervos la culme, i-a lovit pe aceştia cu un par în asemenea hal încât unul a ajuns la spital în comă.

Grigore-Adrian Popa este cercetat în libertate pentru tentativă la omor calificat şi vătămare corporală. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş i-au finalizat rechizitoriul şi au dispus trimiterea lui în judecată.

Din probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale rezultă că, în data de 31 august spre 1 septembrie 2009 bărbatul se afla într-un bar din Cenei. La un moment dat, în local au venit părţile vătămate P.C.M. şi L.V. aflate în stare avansată de ebrietate şi au solicitat să le fie servite băuturi alcoolice. „Pe fondul consumului de alcool, părţile vătămate au început să adreseze cuvinte jignitoare şi să profereze ameninţări la adresa persoanelor prezente, îndeosebi la adresa persoanelor care-l însoţeau pe inculpat şi care erau surorile acestuia. În acest context, între părţile vătămate şi inculpat au avut loc discuţii contradictorii, părţile vătămate provocând pe inculpat la o confruntare fizică. Urmare acestui fapt, inculpatul Popa Grigore-Adrian a ieşit din local, s-a înarmat cu un par şi apoi a revenit în local unde a început să-l lovească pe numitul P.C.M, în apărarea căruia a intervenit numitul L.V.", menţionează Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În urma incidentului, partea vătămată P.C.M. a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara cu diagnosticul ,,fractură ce deplasare olecran stâng, policontuzii prin heteroagresiune'', fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Potrivit certificatului medico-legal eliberat în cauză, P.C.M. a necesitat un număr de 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, leziunile cauzate nepunându-i în primejdie viaţa. La rândul său, L.V. a fost internat la aceeaşi unitate medicală cu diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză frontală stângă, comă grad III'', fiind supus de asemenea unei intervenţii chirurgicale. L.V. a necesitat un număr de 35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, leziunile cauzate punând viaţa victimei în primejdie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite