UPDATE Monstrul care a batjocorit şi violat fetiţa de 10 ani din Jimbolia a încercat să se sinucidă în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Gyarmati, bărbatul care a agresat  şi ucis cu bestialitate fetiţa de nouă ani din Jimbolia a încercat să se spânzure în arestul IPJ Timiş. Din primele informaţii, medicii de pe Ambulanţă au reuşit să-l resusciteze cu succes. Potrivit surselor medicale, şansele acestuia de supravieţuire sunt minime.

UPDATE Andrei Gyarmati are şanse de supravieţuire minime, întrucât inima sa a pornit, dar creierul nu mai funcţionează deloc, susţin surse medicale din cadrul Spitalului Municipal Timişoara. Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, bărbatul în vârstă de 40 de ani a încercat să se spânzure cu cearşaful de un neon.

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Ucigaşul care a violat, omorât şi aruncat în canal o fetiţă de 10 ani a dormit în casa ei după crimă

"După resuscitare, pacientul este în comă de gradul IV", a declarat Ramona Gâdea, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Timişoara.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

"În ziua de 01 august 2011, în jurul orei 10.10, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au descoperit într-una din camerele de reţinere un bărbat de 40 de ani, spânzurat cu un cearceaf", au declarat reprezentanţii IPJ TImiş.

image

Andrei Gearmaty a recunoscut ca a agresat fetita, a strangulat-o si a aruncat-o in canal

"În cauză s-a constituit imediat o echipă operativă formată dintr-un judecător, procuror, medic legist şi poliţişti de investigaţii criminale care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit rănirea lui Andrei Gyarmati", au conchis aceştia.

Monstrul care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost dus la Jilava pentru expertiza psihiatrică

ORA 11.05 "În aceste momente, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara", a declarat Carmen Dehelean, de la Ambulanţa TImiş.

ORA 11.00 Ancheta a fost preluată de procurori, iar la faţa locului s-a deplasat şi un judceător delegat, conform procedurii.

Surse din rândul poliţiştilor confirmă că bărbatul a fost găsit cu ştreangul la gât în arestul Poliţiei, dar că medicii au reuşit să-l readucă la viaţă.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite