Dublă ameninţare cu bombă la Timişoara: aeroportul şi Gara de Nord sunt blocate de trupele speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele avioane au fost întârziate din cauza ceţii
Unele avioane au fost întârziate din cauza ceţii

Poliţiştii au fost anunţaţi de amplasarea unor dispozitive explozive în incinta Aeroportului Internaţional Timişoara şi la Gara de Nord. Apelurile au fost realizate la o distanţă de câteva minute unul de celălalt, de acelaşi individ.

Un apel la Serviciul de Urgenţă 112 i-a pus pe jar poliţiştii de frontieră din Timişoara, pe ofiţerii de la trupele speciale antitero, precum şi pe geniştii de la SRI.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a anunţat telefonic operatoarele de la 112 că a amplasat o bombă pe Aeroportul Internaţional Timişoara, care o să explodeze în scurt timp. Oamenii legii fac în prezent verificări pentru depistarea bombei şi înlăturarea posibilei ameninţări. Apelul de ameninţare a venit de la un telefon public aflat pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara.

La câteva minute, acelaşi bărbat care a făcut prima ameninţare, anunţa amplasarea unei alte bombe la Gara de Nord din Timişoara.

Surse din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale susţin că este vorba despre acelaşi individ care a anunţat şi prima bombă.

Glumeţul a sunat a doua oară de la un telefon public din zona Circumvalaţiunii, aflat la o distanţă scurtă de locul din care a realizat primul apel.

În aceste momente trupele speciale s-au împărţit şi fac verificări în ambele locaţii. "Noi am făcut toate verificările, pentru că legea ne obligă să tratăm fiecare ameninţare de acest gen ca reală. Noi nu putem glumi cu asemenea ameninţări. Traficu de călători nu a fost perturbat pe niciunul dintre cele două obiective luate în vizor de persoana care a făcut ameninţările", a spus comisarul-şef Dan Peteri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi din Timişoara.

CITIŢI DETALII DESPRE ALTE AMENINŢĂRI CU BOMBA:

Timişoara: Ameninţare cu bombă la Conservator


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite