Un autocar cu 20 de pasageri s-a răsturnat cu roţile în sus, la 3 kilometri de localitatea timişeană Şag FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident
Accident

Un spectaculos accident a avut locîn această după masă la aproximativ cinci kilometri de localitatea Şag. Un autocar care transporta muncitori de la Frigorex s-a răsturnat cu roţile în sus. Din fericire nimeni nu a fost grav rănit.

La faţa locului au ajuns numeroase ambulanţe şi echipaje de la SMURD. Şase persoane au ajuns la Spitalul Judeţean, cinci dintre ei cu răni mai seriose, dar fără a le pune viaţa în pericol.



Autocarul aparţinea firmei Frigorex şi făcea zilnic transportul muncitorilor. Un număr de 20 de persoane se aflau în autocarul care s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Autocarul a ajuns cu roţile în sus, dar spre norocul oamenilor nu s-a înregistrat nicio tragedie.



Şoferul autocarului spune că o maşină a intrat în faţa sa, a frânat brusc, motiv pentru care el a tras de volan şi s-a răsturnat. În zonă s-a circulat extrem de greu, formându-se cozi pe câţiva kilometri. În timpul manevrelor de ridicare ale pompierilor poliţiştii au închis total circulaţia, pe ambele sensuri.



"Şoferul unei maşini s-a băgat în faţa mea, eu am încercat să-l evit, am derapart şi am intrat în şanţ. Muncitorii au reacţionat bine. Unii au râs şi au făcut haz de necaz, alţii au fost răniţi. Cinci dintre ei sunt mai afectaţi, ei au fost duşi la Spitalul Judeţean. Mai bine îl luam în plin pe cel care s-a băgat în faţa mea, poate era mai bine. S-a întors, a venit la poliţie, dar după a dispărut. Sunt şofe din 1975 şi nu am mai păţit aşa ceva. Fac zilnic curse", a spus Ioan Gal, şoferul aucarului.


Accident Şag
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite