Un afacerist timişorean salvează Iveco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta a cumpărat o flotă de 50 de camioane de care clienţii fideli ai Iveco fugeau, gama fiind la un pas de dispariţie.

De îndată ce omul de afaceri Georgică Cornu a aflat că firma sa a câştigat licitaţia pentru construcţia deponeului de la Ghizela, valoarea construcţiei ridicându-se la 35 de milioane de euro, acesta a intrat în negocieri pentru achiziţia de utilaje necesare ridicării construcţiei.

Astfel, după o lună de negocieri crunte, afaceristul a salvat gama utilajelor grele comercializate de Iveco, aducând la Timişoara o flotă de 50 de camioane. Mai precis, până în luna octombrie, compania a vândut doar câteva camioane din rândul celor grele – heavy trucks – destinată exclusiv construcţiilor.

Negocierile au fost rapide, dealerul Iveco oferind discount-uri avantajoase, mai ales că mulţi dintre clienţii fideli au cam renunţat la cumpărături.

„Camioanele pot căra până la 18 tone de materiale şi vor fi folosite la ridicarea gropii de gunoi de la Ghizela. Până acum au fost aduse 25 de camioane, iar saptămâna viitoare vor ajunge şi restul, astfel că lucrările la deponeu vor începe peste câteva zile”, a spus Daniela Dumitru, reprezentant Iveco. Valoarea achiziţiei nu depăşeşte trei milioane de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite