Un adolescent de 16 ani a murit într-un BMW care s-a rostogolit în câmp şi s-a înfipt în pom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şi-a pierdut viaţa în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se îndrepta cu mai mulţi prieteni spre Timişoara. Şoferul a pierdut controlul volanului şi este singurul care a scăpat cu câteva răni uşoare.

Tragedia rutieră a avut loc între localităţile Lovrin şi Şandra, când Cristian Lenghel, de 21 de ani, din Şandra, aflat la volanul unui BMW, a scăpat maşina de sub control într-o curbă unde şi-au pierdut viaţa zeci de persoane pe DN6.

Automobilul a ieşit în decor, rostogolindu-se pe câmp, până s-a izbit de un copac ornamental de la marginea drumului care leagă Timişoara de Vama Cenad. Pompierii de la descarcerare au tăiat zeci de minute fiarele contorsinate ale automobilului în care au fost prinşi ca într-o menghină cei patru pasageri.

Marius Nistor, un adolescent de 16 ani, pasager pe scaunul din dreapta şoferului, a murit la scurt timp după intervenţia medicilor de la ambulanţă. El a suferit mai multe răni grave, care le-au făcut medicilor imposibilă misiunea de salvare. În timp ce conducătorul auto a scăpat cu câteva răni uşoare, şi urmează să fie judecat pentru ucidere din culpă, alţi doi pasageri din maşină, de 22 şi 24 de ani, s-au ales cu răni grave.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite