Ultimul magazin de vise din Timişoara a fost închis. Au fost confiscate etnobotanice de 70.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ a reuşit performanţa să închidă ultimul magazin care mai comercializa etnobotanice din Timişoara. După ce poliţiştii l-au prins pe hoţ, care îl ameninţase pe vânzătorul magazinului cu un cuţit, şi de la care obţinuse prafuri în valoare de 2.000 de lei, oamenii legii au suspendat activitatea magazinului. Motivul: firmei îi lipsesc mai multe avize, lipsesc măsuri de securitate moderne (dovadă că hoţul a reuşit să pl

Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit să îl prindă pe hoţul care a dat o spargere la ultimul magazin de etnobotanice din Timişoara. În acelaşi timp, cu ajutorul faptelor hoţului, oamenii legii au reuşit să pună lacătul pe magazinul de vise. Bărbatul care a plecat cu etnobotanice în valoare de 2.000 de lei are 42 de ani şi este din Bucureşti.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU HOŢUL ŞI ETNOBOTANICELE

„Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează să fie prezentată procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

După ce l-au reţinut pe hoţ, oamenii legii au făcut controale la ultimul magazine care comercializează substanţe cu efecte psihoactive, dăunătoare sănătăţii, societatea fiind situază în zona Complexului Studenţesc.  La acţiune au participat poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, angajaţi responsabili de Combaterea Criminalităţii Organizate, comisari ai Gărzii Financiare Timiş, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, specialişti ai Direcţiei Agricole Judeţene, inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, comisari ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, precum şi ofiţeri de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat.

"Cu ocazia controlului efectuat au fost constatate nereguli privind relaţiile de muncă dar şi activităţile comerciale desfăşurate, fapt pentru care în urma controlului au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale fiind totodată luată măsura complementară a suspendării activităţii magazinului în cauză", a mai spus Emil Andrei. Totodată poliţiştii au dispus retragerea şi confiscarea a 1.500 de plicuri de etnobotanice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite