Ultimul amical din Spania: Poli Timişoara – Alania Vladikavkaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Timişoara - Dinamo Moscova. FOTO: www.politimisoara.com
Poli Timişoara - Dinamo Moscova. FOTO: www.politimisoara.com

Jucătorii lui Vali Velcea şi Iosif Rotariu întâlnesc astăzi lidera din liga secundă rusă Alania Vladikavkaz. Mâine, fotbaliştii timişoreni se vor întoarce pe calea aerului în România, unde vor continua pregătirile pentru startul returului

Fotbaliştii de la Poli Timişoara vor încheia astăzi cantonamentul din Spania, de la Marbella, cu un meci amical. Alb-violeţii întâlnesc astăzi lidera din liga secundă rusă Alania Vladikavkaz. Graţie traseului de anul trecut din Cupa Rusiei, Alania a ajuns în Europa League, unde a fost eliminată, în play-off, de Beşiktaş Istanbul. De-a lungul vremii, Alania a fost antrenată de tehnicieni reputaţi precum Oleg Romantev sau Roland Courbis.

Au învăţat din înfrângerea cu Dinamo Moscova

După meciul pierdut cu Dinamo Moscova (1-3), Adrian Poparadu, unul din titularii poliştilor, a declarat pentru site-ul www.politimisoara.com:  “A fost greu, am avut de-a face cu un adversar foarte puternic. Însă timp de 80 de minute le-am ţinut piept ruşilor, chiar dacă au jucători valoroşi în lot, ca Dzsudzsak, Kuranyi, Leandro, Nobea... Echipa lor este cotată la zeci de milioane de euro, de aceea cred că prestaţia noastră a fost una bună. Chiar dacă am fost învinşi, am avut numai de câştigat”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite