Ucigaşul cu Ferrari, şmecher de mic: s-a pozat cu sticla de cola şi cu grămada de bani, simbolurile bunăstării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cocoană, cunoscut şi ca ucigaşul cu Ferrari după ce a omorât un om nevinovat conducând criminal prin centrul oraşului, a postat pe Facebook mai multe poze din adolescenţă. Imaginile arată că Adrian Cocoană şi-a cultivat încă de atunci aerul de şmecheraş. 

Înainte de a deveni celebru prin accindentul pe care l-a provocat Adrian Cocoană a fost implicat în mai multe scandaluri. Spre exemplu, a fost cercetat într-un dosar de distrugere după ce a avariat cu un cric maşina unui vecin, a fost implicat într-un accident cu o maşină Corvette, dar a încercat să mituiască şi un poliţist. Imaginile postate pe Facebok îl arată pe Cocoană în adolescenţă. Chiar dacă pozele sunt vechi, Cocoană l-ar face invidios pe un cocalar din ziua de azi. Intr-una din poze, ucigaşul cu Ferrari apare înconjurat de banconte şi cu sticla de cola în mână, simbol al bunăstării în perioada comunistă. 


CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE

Comportamentul lui Cocoană nu s-a schimbat nici după producerea accidentului in care a omorât un om. Ucigaşul cu Ferrari a mers în mai multe vacanţe exotice, iar apoi s-a lăudat cu pozele pe Facebook. În tot acest timp, Cocoană a ieşti din toate firmele în care era, fiind practic lefter. 

image

Ucigaşul cu Ferrari se relaxează în cele mai exotice locaţii din lume, fiind surprins pe plajele din insulele Maldive, în barurile şi pe străzile din Havana, capitala Cubei, precum şi în Sri Lanka. 

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE CU COCOANĂ ÎN MALDIVE

image

În insulele Maldive, Adrian Cocoană şi-a petrecut câteva zile de vis, într-o vilă privată, la malul oceanului. Fotografiile îl înfăţişează pe ucigaşul cu Ferrari în apele mării, bronzat şi relaxat. Imaginile din Cuba, unde Adrian Cocoană susţine că s-a relaxat deplin, sunt şi ele grăitoare pentru modul în care îşi savurează libertatea ucigaşul cu Ferrari. 

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE CU COCOANĂ ÎN CUBA

image

Adrian Cocoană se mândreşte cu locaţiile în care şi-a petrecut vacanţele şi şi-a postat fotografiile pe contul de Facebook. El şi-a petrecut un concediu de vis şi pe insula Sri Lanka, aflată în sudul Asiei, unde s-a fotografiat cu crocodili şi în diverse alte locaţii. 

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE CU COCOANĂ ÎN SRI LANKA

image

Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă de către Judecătoria Craioava şi Tribunalul Dolj, însă sentinţa nu este definitivă. Procesul este încă pe rol, iar Cocoană mai are o singură şansă să scape de puşcărie, la Curtea de Apel Craiova, ai cărei judecători urmează să pronunţe sentinţa definitivă în procesul ucigaşului cu Ferrari.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite