Timişoara: Ucigaşul poliţistului a încercat să impună legea tăcerii cu cuţitul la gâtul complicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ucigaşul poliţistului a încercat să impună legea tăcerii cu cuţitul la gâtul complicilor
Timişoara: Ucigaşul poliţistului a încercat să impună legea tăcerii cu cuţitul la gâtul complicilor

Gheorghe Breazu şi-a obligat partenerii de hoţie să ascundă implicarea sa în crimă. Tânărul de 19 ani care a ucis un poliţist de frontieră şi a scost cuţitul la complicii săi, pe care i-a ameninţat cu moartea dacă spun anchetatorilor adevărul despre crimă.

Citiţi şi:

Ucigaşul poliţistului din Timişoara a fost adus în lanţuri în ţară (GALERIE FOTO)

Poliţistul ucis a fost condus pe ultimul drum de 400 de poliţişti

Şcoala de corecţie, facultate de infractori 

Află filmul zilei în care s-a produs crima şi toate detaliile despre familia poliţistului ucis: 

UPDATE Hoţul care a ucis un poliţist are un complice pus sub acuzare
UPDATE Poliţist ucis de spărgători de maşini
UPDATE Poliţist de frontieră găsit împuşcat, poliţia are primul indiciu



Gheorghe Breazu, tânărul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul de frontieră Tiberiu Sârbu, este considerat deosebit de agresiv de anchetatori.

El şi-a ameninţat cu moartea cei patru colegi cu care a fost la furat în noaptea în care Breazu l-a împuşcat pe poliţist. Breazu, care şi-a petrecut copilăria într-un centru de reeducare a minorilor pentru că avea la activ mai multe furturi, a scos cuţitul chiar şi la hoţii cu care fura din maşini în momentul în care au fost surprinşi de poliţistul pe care l-a ucis. 

„Ne-a cerut să spunem că am fost toată noaptea în locuinţa sa, unde am băut toată noaptea. Mi-a pus cuţitul la gât în momentul în care m-a ameninţat şi m-a obligat să spun că el nu are nicio implicare în uciderea poliţistului”, a declarat Andraş Bagi, unul dintre cei patru tineri cu care Breazu a fost la furat.

Acest lucru s-a întâmplat la 12 ore după uciderea poliţistului, când Breazu s-a hotărât să fugă în Ungaria. El le-a spus colegilor că o să fugă la sora sa, aflată într-o localitate de graniţă, însă între timp s-a răzgândit.

El a fost cel care i-a instigat pe cei patru hoţi să sară la gâtul poliţistului, când omul legii i-a urmărit după ce i-a văzut pe cei cinci tineri că fură din maşinile din Sânicolau Mare, la sfârşitul săptămânii trecute. „Ne-a spus că orice s-ar întâmpla trebuie să dăm şi noi, dacă ne ajunge din urmă”, a declarat Cristian Toconi, un alt tânăr care a fost cu Breazu la furat.

Breazu a fost adus în lanţuri de poliţişti, marţi, după ce a fost prins în Ungaria. El a fugit din ţară după ce l-a împuşcat pe Tiberiu Sîrbu după ce s-a bătut cu agentul pe stradă, pentru că acesta l-a surprins la furat. Poliţistul a tras trei focuri de armă, însă hoţul a reuşit să-i ia pistoulul şi să-l ucidă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite