UCM Reşiţa a zdrobit Poli Timişoara în derbyul bănăţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa

UCM Reşiţa a învins Poli cu 36-27 în derbyul bănăţean disputat în sala “Constantin Jude” din Timişoara. La pauză, alb-violeţii au avut un avantaj de un gol, dar au căzut psihic în partea secundă.

Poli Timişoara şi UCM Reşiţa s-au întâlnit în etapa a III-a a Ligii Naţionale de Handbal. Timişorenii pregătiţi de Otto Hell au început surprinzător de curajos partida, iar la pauză conduceau pe tabelă cu un gol, 15-14. Cei aproape 1.000 de spectatori din Sala “Olimpia” au crezut că a venit în sfârşit rândul ca alb-violeţii să administreze o înfrângere rivalilor de la Reşiţa. După pauză, lucrurile au intrat însă pe făgaşul normal, iar jucătorii de la UCM Reşiţa, una din candidatele la titlul naţional, au apăsat pe acceleraţie nelăsând nicio şansă timişorenilor.

“Jucătorii au cedat psihic”

Reşiţa s-a distanţat chiar şi la zece goluri, iar în final scorul a arătat 36-27 pentru oaspeţii veniţi din oraşul de pe Bârzava. „În repriza a doua n-am mai putut să-i surprindem cu nimic pe reşiteni. Echipa ar trebui să arate ca în prima parte. Dar avem nişte limite în joc, iar jucătorii mei au cedat psihic la începutul reprizei a doua. Reşiţa sau Constanţa sunt echipe cu care încă nu ne putem bate de la egal la egal. Putem s-o facem timp de o repriză, sau în câteva momente ale jocului, dar nu mai mult”, a declarat Otto Hell, antrenorul celor de la Poli.
 „Au fost ambiţii, ca la un adevărat derby. Ne pornim mai greu, dar jucăm de la meci la meci, tot mai bine”, a spus Gligore Czari antrenorul de la UCM Reşiţa.

Cei mai buni marcatori pentru Poli au fost ex.reşiţeanul Pârvan cu 9 goluri şi Mirkovici  cu 6 golurie. Pentru UCM Reşiţa, cel mai prolific jucător a fost Ghionea care a marcat 10 goluri.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite