Tupeu fără limite pentru doi borfaşi: s-au mutat în casa unei femei plecate la rude şi i-au vândut toate lucrurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii sunt cercetaţi în stare de libertate
Hoţii sunt cercetaţi în stare de libertate

Hoţii au locuit aproape două luni în casa unei femei plecate la rude. Au dormit în patul femeii, i-au golit frigiderul şi au băut tot alcoolul găsit în locuinţă. Când au rămas fără bani, hoţii s-au apucat să vândă din mobilierul şi electrocasnicele proprietarei casei. Mare a fost şocul pentru femeie când s-a întors de la rude ş i-a găsit pe musafiri dormind în patul ei.

Cei doi hoţi au avut o viaţă fără probleme pentru aproape două luni de zile. Iniţial, aceştia au dorit mai mult decât să spargă casa şi să fure toate lucrurile de valoare. Când au aflat că proprietara e plecată pentru o perioadă nedeterminată, cei doi tineri din Caransebeş au hotărât să se bucure de toate lucrurile lăsate în urmă de proprietară şi s-au simţit ca şi acasă.

Pe lângă faptul că i-au mâncat femeii toate alimentele găsite în frigider, cei doi hoţi, în vârstă de 21, respectiv 24 de ani, au consumat şi tot alcoolul găsit în pivniţa casei. În două luni ei, cărăşenii au băut zeci de litri de ţuică. Când nu au mai avut de mâncat şi de băut, hoţii au vândut o parte din mobilierul şi electrocasnicele găsite în locuinţă.

Întoarsă de la rude, proprietara i-a găsit pe hoţi dormind în patul ei, astfel că a sunat la Serviciul de Urgenţă 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii. "Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru audieri şi propuşi pentru arestare preventivă pentru 29 de zile. În prezent, tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate", a spus Marinela Apostolache, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite