Timişoara: Trupele speciale au reţinut şase tineri care au bătut un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Trupele speciale au reţinut şase tineri care au bătut un poliţist
Timişoara: Trupele speciale au reţinut şase tineri care au bătut un poliţist

Suspecţii cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani au fost reţinuţi de mascaţi, după ce au făcut scandal.

Bătaia a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Niţchidorf, între şase tineri, care au sosit în localitate din Timişoara şi Sacoşu Turcesc şi câţiva localnici care se aflau într-un local.

În urma altercaţiei au fost răniţi trei tineri din Niţchidorf, care au fost transportate la spitalul judeţean din Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un poliţist din Niţchidorf, care a încercat să aplaneze conflictul a fost lovit peste spate, iar parbrizul autoturismului de serviciu a fost fisurat. Totodată, în urma altercaţiei au fost sparte două geamuri ale oficiului poştal din localitate.

După trei ore, poliţiştii au reţinut cele şase persoane participante la altercaţie, acestea fiind reţinute pentru audieri. Tineri au vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, loviri sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca cei implicaţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă”, a spus Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite