Timişoara: Trupele speciale au reţinut patru tineri care făceau praf o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Trupele speciale au reţinut patru tineri care făceau praf o discotecă
Timişoara: Trupele speciale au reţinut patru tineri care făceau praf o discotecă

Trupele speciale au intervenit, duminică dimineaţa, după ce patru tineri au început să spargă sticle, scrumiere şi căni de cafea într-o discotecă din Giarmata.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Timişoara a ajuns Bronx cu voie de la Poliţie (SONDAJ)

Pune la respect şmecherii care îşi fac de cap! (SONDAJ)

Campania „Tu faci ordine!”, preluată la TV (SONDAJ)

Scandal provocat de patru tineri care fac frecvent scandaluri în zonă. Trei dintre ei sunt originari din Timişoara, iar cel de-al patrulea provine din localitate, toţi cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, după ce au intrat în local, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tinerii au început să spargă sticle, scrumiere şi căni de cafea de pe mesele consumatorilor din local, fără ca aceştia să riposteze”, a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Administratorul localului le-a cerut să părăsească sala şi a închis uşa, însă unul dintre tineri a spart cu pumnul geamul uşii şi, împreună cu un alt tânăr din grup a pătruns în bar, provocându-şi mai multe leziuni la nivelul feţei şi membrelor ( de la geamul spart).

Mascaţii au fost chemaţi de poliţiştii rurali, pentru pentru a preîntâmpina izbucnirea unui conflict de amploare. Cei patru sunt cercetaţi acum pentru ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu şi distrugere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite