Trinitas TV, televiziunea personală a Patriarhului Daniel, a avut exclusivitate la "ora cea de taină" din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Trinitas Tv l-au urmărit pas cu pas pe Patriarhul Daniel într-o vizită personală la Lugoj, la reuniunea de 40 de ani de la terminarea liceului. În timp ce ziarele sau televiziunile care nu sunt finanţate de Biserica Ortodoxă au fost izgonite, cei de la Trinitas TV s-au ţinut de Patriarh pe motiv că "evenimentul este privat şi că sunt apropiaţi ai bisericii".

Sosirea în maşinile de lux ale Patriarhului şi însoţitorilor săi, intrarea în Colegiul Naţional "Coriolan Brediceanu", discursul, glumele cu foştii colegi, lecţia de dirigenţie şi masa de la restaurant au fost filmate de o echipă a televiziunii Trinitas Tv, finanţate de Biserica Ortodoxă Română. Mai mult de jumătate de eveniment a fost filmat în exclusivitate de Trinitas Tv, care urmează să prezinte imaginile într-o serie de emisiuni.


Foto: Directoarea liceului (stânga) a refuzat să facă pe poliţistul cu presa - aşa cum cereau preoţii

image

CITEŞTE ŞI:
Fratele Patriarhului trece la catolicism: "La moartea părinţilor noştri, Patriarhul a falsificat actele"


Cu toate că evenimentul de sâmbătă de la Lugoj, când Patriarhul s-a întâlnit cu foştii colegi şi profesori, cu ocazia a 40 de ani de la terminarea liceului, a fost un eveniment privat, cei de la Trinitas Tv au avut parte de o acreditare cu totul specială, de care ziariştii locali nici nu ştiau că trebuiau să o obţină.

image

"De dimineaţă, însoţitorii Preafericitului Daniel mi-au spus să nu las presa în şcoală, decât dacă au acreditare. Nu ne-au anunţat că e nevoie de aşa ceva decât pe ultima sută de metri. Eu le-am spus că eu nu o să fac aşa ceva pentru că toată lumea e bine venită aici. Să facă poliţie ei, nu eu", a spus Noemi Neamţiu, directoarea Colegiului "Coriolan Brediceanu".

CITEŞTE ŞI:

Patriarhul Daniel, Preafericit cu aur şi lux la întâlnirea de 40 de ani cu colegii de liceu


Lecţia de dirigenţie, când foştii elevi au depănat amintiri, şi masa festivă în oraş au fost filmate doar de Trinitas Tv, iar însoţitorii Patriarhului au blocat accesul celorlalte ziare, televiziuni şi radio-uri prezente pe motiv că "Trinitas tv e apropiată Preafericitului Daniel."


Foto: Patriarhul şi preoţii au venit la şcoală cu maşini de lux

image

Televiziunea Trinitas Tv a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. "Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european", se arată pe site-ul oficial al postului.

GALERIE FOTO CU PATRIARHUL ÎN BANCĂ, LA LICEU

image

CITESTE SI:

Arhiepiscopia Sucevei, cel mai mare proprietar de păduri

Neamţ: Imperiul Mitropoliei Moldovei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite