Timişoara: Fostul soţ al unei judecătoare, decis să moară în faţa Tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fostul soţ al unei judecătoare, decis să moară în faţa Tribunalului
Timişoara: Fostul soţ al unei judecătoare, decis să moară în faţa Tribunalului

Un bărbat din Galaţi s-a postat în faţa Tribunalului Timiş cu pancarte atârnate în jurul gâtului, hotărât să protesteze.

Viorel Postelnicu, fostul soţ al Judecătoarei Cristina Gina Crăciun, este supărat foc pentru că nu şi-a mai văzut copiii de mai bine de patru ani. „Vin de la Galaţi să-i văd, aşa, jumătate de oră, sporadic, nu tot timpul”, a spus Viorel Postelnicu. Bărbatul o acuză pe fosta soţie că îi interzice să îşi vadă cei doi copii, Teodora, de 8 ani şi Vlad de 12 ani. În urma divorţului, micuţii au rămas în custodia mamei.

Gălăţeanul susţine că judecătoarea ar fi angajat persoane care să îl agreseze. „A trimis oameni acasă să mă bată”, a spus Viorel Postelnicu. Cu toate acestea, recunoaşte că are cazier şi că a avut mai multe dosare penale. „Am avut 30 de dosare penale. M-a acuzat de abuz între soţi, furt între soţi şi, mai rău, de înşelăciune”, a povestit gălăţeanul. Bărbatul a spus că este hotărât să stea pe scările tribunalului cât trebuie. „Aici voi rămâne până când am să mor”, a spus Viorel Postelnicu, cu lacrimi în ochi.

După cinci minute de protest, jandarmii au intrevenit pentru a-l legitima pe bărbat şi l-au gonit de pe scările instituţiei, dar gălăţeanul a promis că se va întoarce să protesteze. 

Judecătoarea Cristina Gina Crăciun a refuzat să comenteze incidentul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite