Tribunalul Timiş e dator vândut: Enel poate să lase judecătorii în beznă în orice moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorii Tribunalului Timiş riscă să dea sentinţe la lumina lumânării
Judecătorii Tribunalului Timiş riscă să dea sentinţe la lumina lumânării

Judecătorii Tribunalului Timiş riscă în orice moment să rămână fără căldură, curent sau ton la telefoane fixe, pentru că instituţia are datorii de 70.000 de lei pentru utilităţi.

Magistraţii Tribunalului Timiş trăiesc din indulgenţa companilor telefonice, a furnizorilor de energie termică sau a funcţionarilor de la Enel. Asta pentru că Tribunalul Timiş a acumulat datorii de 70.000 de lei pentru utilităţi, pe care le avea la sfârşitul anului trecut. Instituţia are de plătit în permanenţă penalităţi şi este somată în fiecare lună să îşi plătească datoriile. Judecătorii sunt ameninţaţi cu deconectarea clădirii de la curent, energie termică, iar Romtelecom trimite somaţii şi ameninţă că taie telefoanele judecătorilor.

„Primim somaţii pentru de la Enel lună de lună. Nu ne-au tăiat curentul până acum, dar pentru că avem datorii plătim în permanenţă penalităţi la toate utilităţile. Avem fonduri insuficiente pentru utilităţi şi suntem datori. Până acum nu ne-au tăiat lumina", a spus Eduard Smîntînă, preşedintele Tribunalului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite