Treizeci şi unu de migranţi reţinuţi în weekend la frontiera cu Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au depistat în acest sfârşit de săptămână mai multe grupuri de migranţi care intenţionau să intre ilegal în România. Oamenii legii spun că numărul transfugilor este tot mai mare, iar metodele prin care transfugii încearcă să traverseze graniţa sunt tot mai diverse.

Poliţiştii de frontieră de la Moravita, Lunga şi Beba Veche au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte mai multe grupuri de persoane care se deplasau dinspre Serbia spre România, pe jos, peste câmp. Imediat s-a declanşat o acţiune pentru reţinerea şi conducerea acestora la sediul sectoarelor pentru verificări.

Din primele verificări s-a stabilit că toate cele treizeci si una de persoane depistate proveneau din Pakistan, Algeria, Maroc, Tunisia şi Egipt . "Au fost informate autorităţile de frontieră sârbe şi în baza acordului încheiat între România şi Serbia cei în cauză au fost predaţi autorităţilor din tara vecina, în vederea luării măsurilor legale ce se impun", a spus Mihaela Marcoff, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite