Trei victime într-un accident spectaculos după ce un şofer beat - urmărit de poliţişti - s-a dat peste cap cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc la câţiva kilometri de Timişoara. Şoferul băuse toată ziua alături de prieteni, astfel că a refuzat să oprească la un control a poliţiei. Un echipaj a pornit în urmărirea şoferului fugar, iar după câteva sute de metri, maşina a fost scăpată de sub control. Vehiculul s-a răsturnat, iar trei persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc duminică seară între comunele timişene Albina şi Moşniţa Nouă. Şoferul fugar, în vârstă de 29 de ani, şi-a petrecut mai toată ziua la plajă, unde a consumat mai multe băuturi alcoolice. La întoarcerea spre oraş, şoferul nu a oprit la un filtru al poliţiei, astfel că oamenii legii au decis să îl urmărească.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Urmărirea nu a ţinut mai mult de câteva minute pentru că maşina condusă de şoferul beat a fost scăpată de sub controlul. Vehiculul - un autoturism Dacia Logan - a înaintat 100 de metri pe câmp, după care s-a răsturnat. Poliţiştii au fost cei care au scos cele trei victime din maşină, printre care şi şoferul. Înainte de să plece ambulanţa cu şoferul fugar, poliţiştii l-au testat pe acesta cu etilotestul. Rezultatul: avea o concentraţie de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat.

image

Fugarul riscă să ajungă în spatele gratiilor mai mulţi ani, el fiind acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi neoprire la semnalul unui agent de poliţie.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite