Trei persoane au fost rănite după un accident spectaculos petrecut lângă Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav la Chişoda
Accident grav la Chişoda

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea timişeană Chişoda. În urma impactului cu o altă maşină, un taxi s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite. Intersecţia în care s-a produs accidentul e cunoscută drept "intersecţia morţii" din cauza numărului mare de accidente.

   

Foto arhivă Accident grav la Chişoda Accident grav la Chişoda Accident grav la Chişoda

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Potrivit primelor date, accidentul petrecut într-o intersecţie din Chişoda a fost provocat de un şofer care a circulat cu viteză şi nu a acordat prioritate de trecere. În urma impactului, taxiul s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite.


Timişoara: Accident spectaculos

Şoferul din taxi şi pasagera din dreapta au rămas blocaţi în maşină, iar pentru scoaterea lor a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare al pompierilor. Localnicii spun că în intersecţia în care a avut loc accidentul au mai avut loc astfel de evenimente. Aceeaşi martori, mai spun că în toată localitatea limita de viteză este de 30 de kilometri pe oră, dar şoferul vinovat de accident avea depăşită cu mult această viteză.

 
 
CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda

"Aici în intersecţie se produc multe nenorociri. Există limită de viteză în toată comuna, dar nebunii nu ţin cont de treaba asta. Până acum au mai avut loc şase accidente grave, chiar aici în intersecţie. Şi săptămâna trecută s-a dat peste cap o maşină. Ar trebui montate limitatoare de viteză, dar ni se tot spune de la primărie că nu există bani", spune Eugen Trofa, unul dintre localnici.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Accident spectaculos la Chişoda
Accident spectaculos la Chişoda
Foto arhivă
Accident spectaculos la Chişoda
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite