Trei cantonamente de iarnă pentru Poli: Ungaria, Spania şi Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu a sărbătorit un an de când este la Poli
Daniel Stanciu a sărbătorit un an de când este la Poli

Managerul Daniel Stanciu a anunţat că echipa alb-violetă este în căutarea unui mijlocaş dreapta de peste hotare. Jucătorii de la Poli vor efectua stagii de pregătire în Ungaria (12-17 ianuarie), Spania (20 ianuarie-3 februarie) şi Turcia (7-15 februarie).

Noul antrenor de la Poli Timişoara, Duşan Uhrin jr., a comandat trei cantonamente pentru jucătorii săi în această iarnă. Tehnicianul ceh a dorit să umple golul lăsat de amânarea campionatului cu două săptămâni. Astfel, alb-violeţii se vor reuni pe 8 ianuarie, pe în perioada 12-17 ianuarie se vor afla în primul stagiu de pregătire, la Debrecen. Între 20 ianuarie şi 3 februarie, fotbaliştii se pregătesc în Spania, la Marbella, unde vor avea o serie de meciuri amicale. Daniel Stanciu, team managerul echipei a fost însărcinat să găsească cel de-al trelea cantonament.

Pe lângă cele două cantonamente programate mai căutăm unul. Acesta va avea loc între 7 şi 15 februarie, probabil în Turcia. Căutăm încă o săptămână de pregătire, având în vedere că a fost amânat campionatul. E o perioadă prea lungă de pauză. Aşteptăm confirmarea pentru meciurile amicale din Spania, dar cred că o să avem şi câteva meciuri şi în Turcia”, a declarat Daniel Stanciu.  

"Clujul a avut cheia pentru Cristea"

Deocamdată, Poli Timişoara nu s-a mişcat pe piaţa transferurilor. Adrian Cristea a fost singurul jucător cu care s-a negociat, însă fostul dinamovist a ajuns la „U” Cluj. „Clujul a avut cheia la acest transfer. În rest, nu am discutat cu niciun alt jucător. Au fost aberaţii ale presei. Spre exemplu, despre Mitea am spus doar că mi-a plăcut decalaţia lui că i-ar fi plăcut la Timişoara. Dar nu s-a pus problema să discutăm cu el”, a mai spus Daniel Stanciu.

În căutarea unui mijlocaş dreapta


Oficialii de la Poli sunt în căutarea unui mijlocaş dreapta de peste hotare. “Nu mai luăm pe nimeni din ţară. Cred şi sper să mai aducem un portar tânăr şi un mijlocaş dreapta. Din punctul meu de vedere, Poli e bine structurată astăzi, dacă ne raportăm la vremurile de azi”, a mai declarat Daniel Stanciu, care sărbătoreşte un an de când a venit la Poli Timişoara. “După aproape nouă ani ca agent de jucători, a fost un act de curaj să accept să devin director”, a spus Stanciu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite