Trei ani şi patru luni de închisoare pentru că a înjunghiat un bărbat în gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat judecat pentru tentativă de omor a fost condamnat de Tribunalul Timiş la trei ani şi patru luni de închisoare. Antonie Doroi a ajuns după gratii după ce, în timpul unei altercaţii, a înjunghiat un alt bărbat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au cercetat pe Antonie Doroi pentru infracţiunea de tentativă de omor. "Din probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale rezultă, în data de 3 aprilie 2011, pe raza localităţii Victor Vlad Delamarina, în apropiere de municipiul Lugoj, a avut loc o altercaţie în cadrul căreia inculpatul l-a lovit cu un cuţit pe victima B.M., la nivelul gurii, împrejurare ce a determinat transportul victimei la Spitalul Municipal Lugoj şi de aici la Spitalul Municipal Timişoara cu diagnosticul de plagă înjunghiată hemitorace stâng'', au menţionat procurorii.

Potrivit raportului de constatare medico-legală, victima a prezentat leziuni la nivelul buzei inferioare, parasternal stâng şi la nivelul mâinii drepte. Leziunile de violenţă pot fi rezultatul lovirii directe cu corp tăietor-înţepător. Au necesitat pentru vindecare 30 zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite