Timişoara: Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian
Timişoara: Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian

Trenul a lovit un automobil în care s-au aflat patru persoane. Trei dintre ele au murit pe loc, iar şoferul a scăpat şi a fost transportat la un spital din Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

TIMIŞOARA: Grav accident între un tren şi un tir

Trei persoane au murit în această dimineaţă în judeţul Timiş, după ce trenul personal 14149 cu patru vagoane, care circula pe ruta Periam - Lovrin,  a lovit un autoturism Kia, cu numere de Italia, în dreptul localităţii Satu Nou.

Accidentul a avut loc la ora 3, 25. La volanul automobilului se afla un cetăţean italian. O femeie de 38 de ani şi două femei de 41 de ani au murit pe loc în urma impactului.

În maşină se aflau patru persoane, iar singurul supravieţuitor, şoferul, în vârstă de 53 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara.

Vagonul trenului a luat foc

„Maşina a fost târâtă aproximativ 20 de metri. Prima parte a automobilului este complet distrusă, iar femeile au murit pe loc. Trecerea la nivel cu calea ferată nu avea bariere, dar era semnalizată cu indicator rutier", a spus comisarul şef Dan Peteri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi Timişoara.

În prezent, starea şoferului este stabilă.

La două ore după producerea accidentului, al doilea vagon al trenului a luat foc, însă incendiul a fost stins la scurt timp de către pompierii militari.

Cauza probabilă a incendiului a fost o scurgere de ulei de la instalaţia hidraulică a vagonului, care a ajuns la motorul încins, după cum spun pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite