Timişoara: Trei tineri reţinuţi pentru deţinere de droguri riscă închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Trei tineri reţinuţi pentru deţinere de droguri riscă închisoarea
Timişoara: Trei tineri reţinuţi pentru deţinere de droguri riscă închisoarea

Procurorii DIICOT Timişoara au dispus reţinerea pe bază de ordonaţă a trei persoane care urmează să fie prezentate judecătorilor de la Tribunalul Timiş pentru arestarea preventivă.

Citiţi şi:

Timişoara: EXCLUSIV Reţeaua de traficanţi aproviziona Jimbolia şi capitala Banatului

Timişoara: EXCLUSIV Operaţiune antidrog de proporţii: 15 percheziţii şi 12 suspecţi reţinuţi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Apostolache, a declarat că din cele 12 persoane ridicare după descinderile care au avut loc ieri de dimineaţă, doar în cazul a trei procurorii au cerut mandat de arestare pe 29 de zile. Celelalte nouă persoane care au fost, de asemenea, audiate vor fi cercetate în stare de libertate.

Trupele speciale ale poliţiei au început dimineaţa de ieri pe o plantaţie de cannabis din Jimbolia.  15 percheziţii au avut loc în Jimbolia, unde suspecţii de trafic de droguri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, plantau cânepa indiană la marginea oraşului. „Au fost recoltaţi trei saci de plante. Nu ştim exact cantitatea de drog care putea să fie obţinută din aceste plante”, a spus comisarul Ştefan Negrilă, şeful poliţiştilor de la „Crimă Organizată”. Poliţiştii au descins în casele celor 12 suspecţi, care aprovizionau piaţa drogurilor din Jimbolia şi Timişoara. Ei au fost duşi la audieri la procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Timiş.

„Este o grupare care se ocupa de distribuirea de haşiş, ecstasy şi marijuana. O parte dintre droguri erau aduse din Serbia, altele erau cultivate şi în grădinile supecţilor. Am confiscat cantităţi mici de droguri de la ei, în afară de ce era pe plantaţie”, a spus comisarul Ştefan Negrilă de la BCCOT.
Suspecţii făceau trafic de marijuana, haşiş şi Ecstasy.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite