Timişoara: Trei hoţi au fost eliberaţi pentru o traumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii timişoreni au eliberat trei hoţi, sâmbătă după-amiaza, pentru că au circulat în duba poliţiei care a fost implicată într-o tamponare.

Hoţii prinşi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce erau la furat de cabluri din fabrica Guban, au fost eliberaţi ieri de magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Puiu K., de 28 de ani, Ion L., de 31 de ani, Victor C., de 31 de ani, toţi din Timişoara, au fost văzuţi pe camerele de supraveghere de un paznic şi au fost înconjuraţi de poliţişti, după ce au furat cabluri care valorau peste 4.000 de euro. Ei au spart uşile mai multor firme care îşi au depoziţele în curtea fabricii. 

Sâmbătă, în drum spre audieri, duba Secţiei 2 Poliţie a fost lovită din plin în timp ce transporta trei suspecţi de furt către centrul Timişoarei, pentru a fi duşi la arestare, deşi automobilul care avea în funcţiune sirena şi girofarul.

Unul dintre suspecţi s-a ales cu câteva vânătăi, iar ceilalţi doi hoţi nu au păţit nimic. Surse din Poliţie susţin însă că procurorii nu au mers cu hoţii la judecător pentru obţinerea mandatului de arestare şi pentru că suspecţii au fost traumatizaţi după tamponare, pe lângă faptul că hoţii nu prezintă pericol social.

Ei au fost eliberaţi, ieri, deşi doi dintre ei sunt recidivişti. Unul are o condamnare de zece ani, altul o condamnare de 11 ani. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite